Leto ustanovitve
Ustanovljeni smo bili leta 2024. Imamo bogato zgodovino inovacij in predanosti na področju puhalskih sistemov. Z več kot 15 let izkušenj smo postali vodilno servisno podjetje puhal na trgu.
Naša specializacija
Specializirani za prodajo in servis
Specializirani smo za prodajo in servisiranje široke palete puhalskih sistemov, vključno z vrhunskimi znamkami kot so AXIS, FPZ, Elektrot in Gardner Denver. Naša ekipa strokovnjakov ima obsežno znanje in izkušnje z vsemi tipi puhalskih sistemov, kar nam omogoča zagotavljanje izjemne kakovosti storitev.
Naše vrednote
Zavezani smo k zagotavljanju najvišje kakovosti in zanesljivosti. Verjamemo, da je zadovoljstvo strank ključnega pomena in zato neprestano stremimo k izboljšanju naših storitev in produktov.
Naše storitve
Prodaja: Kot uradni zastopnik ponujamo širok izbor puhal ter dodatkov znamke AXIS, ki ustrezajo potrebam in zahtevam različnih industrijskih okolij.

Servis in vzdrževanje: Naša servisna ekipa je opremljena z najsodobnejšimi orodji in tehnologijo, kar nam omogoča hitro in učinkovito popravilo in vzdrževanje vseh vrst puhalskih sistemov.

Po-prodajna podpora: Zagotavljamo celovito po-prodajno podporo, vključno s tehnično pomočjo in nasveti za optimalno uporabo naših produktov.